torsdag 25 september 2014

LDN

   Kanske dags att skriva lite om hur det var i London. Jag åkte ju dit för att hänga och umgås med Laura, men som vanligt så kom något i vägen. Denna gången var det Manchester. Det visade sig att hon ev. skulle vara tvungen att åka dit samma dag som jag landade, så hux flux hade jag ingenstans att sova, tack o lov så kom Lee till min undsättning och jag fick sova där första natten.
   Andra dagen gjorde jag inte så mycket, tog en sovmorgon, vilket var skönt. Hela dagen spenderades på Portabello road och sen på kvällen så satt jag o sippade på cocktails i en skybar, mycket trevligt men eftersom jag skulle upp hyffsat tidigt på söndagen så blev det inte så sent.

   Det var min lilla superkorta weekend, haha. Nästa gång jag flyger över ska jag fan se till ganska gott i förväg att Fröken Hearsum är hemma!





     I figured out it was time to write a little something something about my short weekend to London. Since Laura had to go to Manchester the same night that I came over, Lee rescued me so I stayed at his Place the first night. I spent my whole Saturday on Portabello Road and absolutely loved it and in the evening I went to a Skybar and sipped some cocktails. On Sunday it was time to fly back o Sweden, but I had I lovely time and the next time I fly over I'm gonna make sure that Miss Hearsum is available

måndag 22 september 2014

Happy birthday to me!

   Idag händer det, jag fyller jämt! Jag har nu funnits i hela 30 år. Herre min ge vad tiden går fort, känner mig ju fortfarande bara som 25. Har inga direkta planer för denna veckan, utan jag tänker se vad andra har för planer för mig, än så länge så är dom inte så många, haha. Så du som känner för att överraska mig, gört!






   Its my birthday. It feels kinda weird to turn 30, since it was just yesterday I turned 25, so time really flys buy.

onsdag 17 september 2014

Zombien...

   Jag är så trött, så trött. Känns som att jag går runt i en mental dimma just nu, ganska passande att det även är dimma ute imorse.

fredag 12 september 2014

Äntligen fredag

   Om exakt 44  min tar jag helg, vilket känns skönt. Om jag ska vara ärlig så har jag typ inga planer alls förutom fotboll på söndag, är det fint vänder så ska jag nog försöka promenera runt lite i stan o bara njuta och vara. Kommer dessutom hänga med Leo hela helgen eftersom Anna åkt till Köpenhamn, Leo är förövrigt henens katt, ingen dude.

   Annars så trivs jag väldigt bra i Bandhagen, även om jag känner mig så sjukt ograciös när jag ska klättra upp i sängen på kvällarna...

torsdag 11 september 2014

I know I'm not the only one...

   Någon som lyckas sätta text och toner till hur mitt år är och varit är det Sam Smith. Jag känner verkligen igen mig i alla hans texter, dom ger mig tröst och värme. Han lyckas förmedla nästan alla känslor jag känt och fortfarande känner under detta året, vilket är lite sjukt.

"I have loved you for many years
Maybe I am just not enough
You've made me realize my deepest fear
By lying and tearing us up"




onsdag 10 september 2014

Konsten att...

...dra sig ur i sista stund.

   Min ide om lugg gick inte hem hos min frisör. Hon är inte lika äventyrlig som min gamla frisör var, men hon är otroligt uppriktig och säger ifrån om jag kommer med en ide som hon inte tror på, vilket jag är väldigt tacksam för. Så nu springer jag runt i min vanliga frisyr, dvs långt, långt lååångt med snedlugg.

   Annars har det inte hänt så mycket, förutom att jag åter igen flyttat. Men nu tar det ett tag innan jag måste flytta på mig nästa gång, vilket känns skönt. Har t.o.m packat upp saker ur kartongerna och boat in mig lite.

   Känner att jag måste bli bättre på att uppdatera här igen. Ganska skönt att ha en plattform att skriva av sig på, kan ju inte sitta och prata med mig själv hela tiden.

onsdag 3 september 2014

Kanske dags...

...för lugg.

   Det har åter igen blivit dags att trimma barret och som vanligt vet jag inte vad jag ska hitta på för skoj. Har varit sugen på lugg ett tag nu, så det kanske får bli så. Kanske en lugg som man kan variera genom att bara dra åt sidan dom dagarna jag inte orkar fixa till den, läs dagarna det är extra svårt att kliva upp ur sängen. För den som vill ta en liten tripp längs memory lane så hade jag lugg för ganska många år sen o trivdes ganska bra, tills jag tröttnade vill säga. Så om ni ser någon ruffsig frisyr som liknar dessa på stan i framtiden så kanske det är jag!